Acum, ceasuri originale TISSOT la promoție


watchshop.ro%20

Ceasuri originale
Toate ceasurile noastre sunt originale. Suntem autorizati de producatori pentru vanzarea lor, iar tu primesti un certificat de garantie pentru fiecare produs cumparat de la noi.

Showroom in Bucuresti
Poti vedea cu ochii tai ca ceasul dorit e exact asa cum l-ai vazut în magazinul nostru online sau poti sa-l probezi inainte sa-l cumperi. Viziteaza-ne la showroom-ul de la adresa B-dul Banu Manta Nr 60, Sector 1, Bucuresti.

Consiliere la telefon si in showroom
Nu stii exact ce sa alegi? Nu-ti face probleme. Specialistii nostri sunt aici ca să te ajute sa alegi ceasul potrivit pentru tine, stilului tau de viata, nevoilor si preferintelor tale. Intreaba-ne si te vom sfatui.

Service
Avem cei mai priceputi ceasornicari. De la mecanism la rotite, baterii și cele mai mici piese care fac din ceasul tau cel mai iubit accesoriu, ei stiu totul despre ceasuri si cum sa le repare.

Posibilitate de retur 365
La noi, ai posibilitati avantajoase de retur. Poti returna gratuit un ceas in urmatorul an de la achiziționare, fara alte penalitati.
Daca doresti sa afli intervalul orar in care ne poti gasi sau sa ne adresezi o intrebare, te asteptam pe pagina noastra de contact pentru mai multe detalii.

Bine ai venit in magazinul nostru online! Sa ai spor la cumparaturi!Lasă un răspuns